Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Инклузивно образовање је право, а не обавеза!

 

У нашој школи сва деца имају право да уче заједно.

Сазнај више о томе:

http://www.inkluzivno-obrazovanje.rs/

Професионална оријентација на прелазу у средњу школу

  

01.09.2013. године у нашој школи почела је реализација пројекта Професионална оријентација на прелазу у средњу школу, у организацији немачке владине организације за сарадњу ГИЗ.

У овај пројекат укључени су ученици седмог и осмог разреда.

 

Посети и Facebook страницу наше школе:

 

https://www.facebook.com/osdraganmarinkovic

ПОСЕТА ВОЈНОМ АЕРОДРОМУ

 

 

 

 

ПРАВИМО ЗДРАВЕ НАПИТКЕ

 

 

ПРИЈЕМ ПРВАКА

 

 

 

  

 Ученица 3. разреда наше школе Маша Јаковљевић освојила је прво место на Међународном такмичењу ,,Богатство различитости" у Таванкуту. Имала је прилику да упозна своје вршњаке из других крајева Србије, али и из Хрватске. У оквиру радионица боље су се упознали и показали да мале језичке различитости не чине препреку за дружење. Домаћини су осмислили низ интересантних креативних радионица: ,,Поштујмо различитости", ,,Рољање", ,,Сламарска радионица" и радионица на буњевачком језику - ,,Учимо диванити". У петак је уручена диплома и приређен свечани програм. Последњи дан организована је вожња запрежним колима и обилазак места. Домаћини су били веома срдачни и гостопримљиви тако да се враћамо пуни утисака и лепих успомена.Браво, Машо!

 

 

 

На манифестацији ,,Доста су свету једне Шумарице", коју организује Спомен парк ,,Крагујевачки октобар", учествовала је и наша школа. На литерарном конкурсу ,,Кажу да одрастем,а ја се осећам као дете", ученик наше школе Лука Ристић, 3.разред, добио је трећу награду за литерарни рад и награду од 8000 динара. На конкурс је пристигло око 1300 радова. Браво Лука - момчино! Честитамо и учитељици Јасни Савић на труду и залагању!

 

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Пројектна настава

 

 https://www.youtube.com/watch?v=7EnZ9Z51AHc&feature=youtu.be

 

 

 https://www.youtube.com/watch?v=cLcyxzHBaRI&t=23s

 

 

 

Чланови нашег колектива су похађали семинар ,,Међународна просветна сарадња" који је одржан у ОШ ,,Јован Цвијић" у Сирчи